Transfernieuws over Casillas

Redactie
Transfernieuws over Casillas
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mertens - Fellaini - Casillas - Proto - Corryn - Cobbaut - Hamalainen - Spajic

Transfernieuws over Casillas

Iker Casillas heeft beslist er nog een jaartje aan te breien bij Porto. Dat laten diverse Portugese bronnen weten. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 18/05

'Brian Hamalainen verhuist transfervrij naar Dynamo Dresden'

Zulte-Waregem heeft zich naar de finale van Play-Off 2 geswingd. De fusieclub hoopt zo alsnog een ticket voor Europees voetbal af te dwingen. 'Essevee' kijkt ook al naar volgend seizoen en Francky Dury lijkt afscheid te moeten nemen van een van zijn basispionnen. (Lees meer)


Ex-Rouchette maakt transfer naar topclub

Kent u Vanity Lewerissa nog? Zij maakt een boeiende transfer in de Eredivisie, nadat ze in het verleden ook in België speelde. (Lees meer)


'Nieuwe geïnteresseerde club, nieuwe wending rond Fellaini'
Foto: © photonews

Marouane Fellaini lijkt bij Manchester United te blijven, al zijn er heel veel geïnteresseerde clubs

Maroune Fellaini zijn contract bij Manchester United loopt volgende maand af. De middenvelder werd al gelinkt aan clubs in Turkije, Italië en China en heeft dus een goede onderhandelingspositie. Het worden spannende weken. (Lees meer)


'Sporting Lokeren gaat zich onder meer versterken met Tirpan (Eupen) en Corryn (Antwerp)'

Sporting Lokeren speelde na een dramatisch regulier seizoen een prima play-off 2 en kan nog volop strijden om een Europees ticket tegen Zulte Waregem en daarna eventueel de nummer 5 uit play-off 1. Toch zijn ze al volop bezig volgend seizoen voor te bereiden. (Lees meer)


'Ook Arsenal en Tottenham willen er Dries Mertens maar wat graag bij'

Arsenal en Tottenham. Het zijn de twee nieuwste geïnteresseerden in een Rode Duivel. En zo kan het opbod stilaan gaan beginnen. Hoewel? (Lees meer)


'Anderlecht gaat hard en wil deals Adzic, Musona en Milic afronden'

Het is Anderlecht menens deze zomer op de transfermarkt, zoveel is nu al duidelijk. Er kwamen al een paar nieuwkomers, maar ook de volgende transfers zijn meer dan nakend. (Lees meer)


'Adrien Bongiovanni van AS Monaco naar Standard'

Standard haalde met Zinho Vanheusden dit seizoen een echte topper opnieuw in huis, voor volgend seizoen willen ze dat ook doen met een ander gewezen toptalent uit hun rangen. (Lees meer)


Buitenkansje voor Belgische (top)clubs? Naast Gillet mag nog Belg gratis beschikken in Griekenland
Foto: © photonews

Buitenkansje voor Belgische (top)clubs? Naast Gillet mag nog Belg gratis beschikken in Griekenland

De leegloop bij Olympiakos zou deze zomer wel eens totaal kunnen zijn. Guillaume Gillet liet er zijn contract ontbinden, ook andere Belgen kunnen mogelijk vertrekken. (Lees meer)


Uros Spajic staat in nadrukkelijke belangstelling van Krasnodar

Bij RSC Anderlecht gaat er deze zomer een en ander veranderen in het personeelsbestand, zoveel is duidelijk. Nu wordt ook een centrale verdediger het hof gemaakt. Nadrukkelijk. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties