Marc Coucke reageert op geruchten einde vrouwenploeg Anderlecht én zet budget vast voor volgend seizoen: "Nog steeds het grootste"

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Redactie vanuit Anderlecht
| 0 reacties
Marc Coucke reageert op geruchten einde vrouwenploeg Anderlecht én zet budget vast voor volgend seizoen: "Nog steeds het grootste"
Foto: © photonews

Marc Coucke gaf woensdagmiddag zijn 'State of the Union' bij Anderlecht. Daarbij kwam ook de vrouwenploeg uitvoerig aan bod. Om een en ander qua onduidelijkheden weg te werken.

Een paar weken geleden zaten de speelsters nog met de heilige schrik dat Coucke de vrouwenploeg van Anderlecht zou opdoeken, maar dat berustte op een 'misverstand'. "En plots was er enorm veel aandacht voor het vrouwenvoetbal", aldus Coucke nu.

"Het zat in Ter Zake en het item was groter dan Trump en Iran ... Letterlijk. Laat ons nu hopen dat die aandacht ook zal blijven als we in een titelstrijd verwikkeld zijn volgend seizoen, of schitteren in de Champions League."

Er zat een mol in de damesploeg

Over het gerucht zelf was hij kort: "Er zat een mol in onze damesploeg. We gaan ook volgend jaar door met de vrouwenploeg en we zullen het grootste budget van het land hebben met 450.000 euro. We wilden het structurele en organisatorische anders aanpakken." 

"De club deed een inspanning, ik wil ook Hello Bank en Proximus danken voor hun inspanningen in deze. Alvast bedankt voor de blijvende aandacht voor het vrouwenvoetbal, want als het nu mindert ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties