KRC Genk in zak en as na verloren bekerfinale: "Bepaalde zaken moeten eruit"

KRC Genk in zak en as na verloren bekerfinale: "Bepaalde zaken moeten eruit"
Foto: © photonews

De KRC Genk Ladies verloren in Eupen de bekerfinale tegen Standard. En dus zat de ontgoocheling diep bij spelers en coach. Dan maar naar de toekomst kijken?

"De ontgoocheling? Die is groot, zowel bij mij als de speelsters. Ik denk dat je dat ook wel gezien hebt", aldus coach Patrick Slegers na de verloren bekerfinale in de catacomben Am Kehrweg.

Stappen vooruit zetten

"In de eerste helft hadden we nog het beste van het spel en was het nog niet zo slecht, al had Standard de beste kansen. Na de pauze liep het verkeerd en toen slikten we het eerste doelpunt op een strafschop, al laat ik nog in het midden of er daarvoor geen buitenspel was. We konden geen vuist meer maken, de warmte speelde ook een rol."

"In alle linies kunnen we nog stappen vooruit zetten, bepaalde zaken moeten eruit. We konden te weinig kansen ontwikkelen en gaven er zelf weg. Het nieuwe seizoen komt er snel aan, dan gaan we opnieuw sterker voor de dag proberen te komen om beter te doen dan dit seizoen. Al wordt dat na een derde plek en een bekerfinale niet zomaar evident."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties