Bondscoach Ives Serneels en Red Flame Davina Philtjens willen voorbij Moldavië: "Wrang gevoel eruit spelen" en "Nog even doorbijten"

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
Bondscoach Ives Serneels en Red Flame Davina Philtjens willen voorbij Moldavië: "Wrang gevoel eruit spelen" en "Nog even doorbijten"
Foto: © photonews

De heenwedstrijd leverde een 12-0(!) op voor de Belgian Red Flames, zondagavond staat de terugwedstrijd op het programma. Die mag toch geen problemen opleveren?

"Moldavië is een van de acht kwalificatiewedstrijden die we moeten spelen. Het is na het seizoen, dus het is belangrijk dat we enkele dagen hadden om alles opnieuw op te pikken. We moeten de drie punten pakken en daarna zullen we wel zien waar het ons brengt", aldus bondscoach Ives Serneels.

"De goesting terugvinden was belangrijk en de kwaliteit is er ondertussen met oog op Moldavië. Ik heb weinig schrik: ze zullen klaar zijn en de goesting zal er zijn om voor die drie punten te gaan. We hebben sowieso 9 op 9 nodig om nog voor het WK te gaan, we willen tegen Moldavië het wrange gevoel eruit spelen. We moeten niet gaan rekenen, onze groep zit fris. We willen er nog een goede campagne van maken."

Niet gaan rekenen

Ook Davina Philtjens heeft er nog zin in om in Moldavië iets neer te zetten: "Het was een zwaar seizoen, maar bij de Flames krijg ik altijd een boost om verder te trainen en verder te gaan. We willen graag naar het WK, dus is het nu nog even doorbijten. We moeten blijven geloven in het WK."

"We willen gewoon onze wedstrijden nog winnen. Rekenen is nergens goed voor, daar mag de focus sowieso niet op liggen. Enkel als we matchen tot een goed einde brengen, kunnen we onszelf nog in de running spelen voor dat WK."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws