Nieuwste aanwinst van Beerschot: "Een gesprek met Stijn Vreven heeft me helemaal overtuigd, wij gaan samen naar 1A!"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 17 reacties
Nieuwste aanwinst van Beerschot: "Een gesprek met Stijn Vreven heeft me helemaal overtuigd, wij gaan samen naar 1A!"

Beerschot Wilrijk presenteerde vandaag Faysel Kasmi als nieuwste aanwinst en de 22-jarige middenvelder ziet zijn terugkeer naar ons land helemaal zitten. De lichtvoetige speler komt over van het Ierse Waterford en is vast van plan om met de 'Kielse Ratten' terug te keren naar het hoogst niveau.

Jan Van Winckel, hoofd van de technische commissie bij Beerschot, pleegde voor de transfer van Kasmi overleg met de technische staf: "Stijn Vreven is overtuigd van zijn talent en we kregen ook positieve feedback van onze techniektrainer Karim Bachar. Hij kent Faysel Kasmi als een uitstekende en leergierige prof. Daarom wilden we hem graag een kans geven en ondertekende hij een prestatiecontract voor 1 jaar." 

Mentaal sterker

De speler zelf staat alvast te trappelen om aan zijn avontuur in Antwerpen te beginnen: "Ik ben er helemaal klaar voor. Ierland mag dan wel niet de meest hoogstaande competitie hebben, ik ben er mentaal wel veel sterker geworden. Dit voelt trouwens als thuiskomen aangezien ik een Antwerpenaar ben en destijds jeugdspeler was bij Beerschot. Een gesprek met Stijn Vreven heeft mij helemaal overtuigd, wij gaan samen naar 1A!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties