Kassie Missipo opnieuw Red Flame na sterk seizoen: "En die tentmopjes? Daar ben ik al aan gewoon geraakt"

door Redactie
Datum
0 reacties
Kassie Missipo opnieuw Red Flame na sterk seizoen: "En die tentmopjes? Daar ben ik al aan gewoon geraakt"
Foto: © photonews

Kassie Missipo zat in de EK-selectie van bondscoach Ives Serneels, maar moest haar plekje uiteindelijk nog afstaan omwille van 'disciplinaire redenen'. Toch is de jonge middenvelder van de KAA Gent Ladies inmiddels helemaal gerehabiliteerd.

Missipo speelde een sterk seizoen bij de Buffalo's en kwam in de top-3 terecht voor speelster van het jaar: "Het toont dat ik goed bezig ben. Ik heb altijd wel wat stress voor zo'n awards - net zoals voor matchen, al toon ik het nooit", aldus Missipo daarover.

Ondertussen mag ze ook volwaardig Flame noemen, want tegen Portugal, Italië en Moldavië verzamelde ze al speelminuten: "Tof dat ik opnieuw bij de selecties zit, dat zie ik soms sneller via Instagram dan via mijn mail, maar het is een mooie recompensatie."

Veilig thuis slapen

Bondsoach Serneels was al vol lof voor Missipo: "Ze brengt iets bij en ze geeft wat nieuws op ons middenveld, ze heeft die stappen gezet het voorbije jaar en dan kunnen we nog lang van haar genieten." Daarmee is 'tentjesgate' helemaal vergeten stilaan (Missipo mocht niet mee naar het EK, omdat ze op de Keizer Karel Cup van 2017 in een tentje op de camping had geslapen, nvdr).

Missipo laat er de glimlach niet om: "Die tentmopjes ben ik ondertussen al gewoon, maar ik heb ook al getoond dat ik veilig thuis kan slapen ondertussen."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws