OFFICIEEL: Knappe transfer voor Cercle Brugge, Braziliaanse belofteninternational tekent voor vijf seizoenen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 26 reacties
OFFICIEEL: Knappe transfer voor Cercle Brugge, Braziliaanse belofteninternational tekent voor vijf seizoenen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge heeft vrijdagavond een verrassende en mooie transfer aangekondigd. De Vereniging haalt een Braziliaans talent, die voor de nationale beloften uitkomt, naar het Jan Breydelstadion.

De nieuwe aanwinst van Cercle Brugge heet Victor Alexander da Silva, of ook wel Vitinho genoemd. De 18-jarige Braziliaan is een vleugelspeler die uitkomt voor de nationale beloften van zijn land. Hij tekende een contract voor vijf seizoenen in de West-Vlaamse hoofdstad. 

Cercle plukt Vitinho weg bij de Braziliaanse eersteklasser Cruzeiro. Maar op jonge leeftijd waagt Vitinho zich aan een avontuur in Europa. "Dit is een mooie opportuniteit voor mij, ik ben razend enthousiast om eraan te beginnen", aldus de Braziliaan in een eerste reactie. 

"Niet alleen een aanwinst voor Cercle Brugge, maar zeker ook voor het Belgisch voetbal"

Ook Frans Schotte, voorzitter van de Vereniging, reageert enthousiast. "De  transfer  van  de  uitermate  getalenteerde  Vitinho  naar  Cercle Brugge toont aan dat de Vereniging het ook volgend seizoen goed wil doen in de Jupiler Pro League", klinkt het.

"Vitinho beschikt over een uniek spelersprofiel en zal, ondanks zijn jonge leeftijd, zeker en vast zijn waarde hebben in de selectie. Niet alleen een aanwinst voor Cercle Brugge, maar zeker ook voor het Belgisch voetbal in het algemeen", besluit de Cercle-voorzitter. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties