Moeskroen zit met een probleem en trainer Frank Defays wil het zo rap mogelijk van de baan hebben: "Er moet heel snel een oplossing komen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 13 reacties
Moeskroen zit met een probleem en trainer Frank Defays wil het zo rap mogelijk van de baan hebben: "Er moet heel snel een oplossing komen"
Foto: © photonews

Door alle aandacht voor het WK zou een mens bijna vergeten dat de competitiestart al bijna voor de deur staat. Binnen exact twee weken is het al zover en bij heel wat clubs ligt er nog heel wat (huis)werk op de plank. Zo ook bij Excel Moeskroen, dat alweer lijkt af te stevenen op een lastig seizoen.

HIER kon u al lezen dat wij het ergste vrezen voor de Henegouwse club en trainer Frank Defays zit dus niet bepaald in een luxesituatie, behalve dan als het op zijn doelmannen aankomt. Met Logan Bailly en Olivier Werner beschikt hij namelijk over twee ervaren titularissen, maar is dat wel een gezonde en houdbare toestand? 

"De situatie is heel duidelijk: het doel is dat een van die twee doelmannen de club verlaat. Want dit is niet de situatie die ik wil en ook Werner en Bailly willen dit niet", klinkt het resoluut in Sport/Voetbalmagazine

"Er moet heel snel een oplossing komen. Een club zoals deze moet een ervaren doelman hebben en nu zijn er twee. Als ze blijven, moet er een puur sportieve beslissing gemaakt worden. Ik ben bereid dat te doen als het nodig is. Daarna zal ik het zo goed mogelijk beheren", aldus de 44-jarige Defays. 


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties