Weekje buitenlandse stage voor jonge, Belgische talenten

Van zaterdag 7 tot en met zaterdag 14 juli organiseerde SportYvent zijn derde voetbalstage exclusief voor meisjes. 15 meisjes, uit 4 verschillende provincies, konden genieten van 10 trainingen in het Nederlandse Zutphen. Dat leverde een leuke week op.

In het eerste deel van de stage werd gekozen voor een ochtendtraining, een namiddagactiviteit en een avondtraining. In het hotel waren er voldoende ontspanningsmogelijkheden voorzien zoals squash, tennis, fitness, zwemmen, bowling, …

Daarnaast stond er nog een bezoek aan de Zutphense binnenstand, Walibi Holland, het Bronsbergenmeer, … op het programma. Deze topgroep bewees eens te meer dat de combinatie voetbal en meisjes steeds garant staat voor kwaliteit, grote vriendschappen en veel plezier!

Trainers en speelsters kunnen terugblikken op een meer dan geslaagde 8-daagse die alvast zin geeft in een volgende editie. In 2019 wordt de lat iets hoger gelegd en zal de stage plaatsvinden op een nog zuidelijkere bestemming. Meer info zal spoedig volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties