Beslissende wedstrijd Red Flames al om 17 uur, KBVB legt uit waarom het niet anders kan

Beslissende wedstrijd Red Flames al om 17 uur, KBVB legt uit waarom het niet anders kan
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames spelen eind augustus in Roemenië en begin september tegen Italië, met als inzet een 6 op 6 en een (mogelijke) stek in de barrages voor het WK. Die laatste match wordt al om 17 uur gespeeld, bijzonder vroeg.

De Belgian Red Flames hebben nog twee wedstrijden voor de boeg in de WK-kwalificatiegroep richting het WK 2019 in Frankrijk. Op 31 augustus in Botosani tegen Roemenië, daarna op 4 september tegen Italië.

De Red Flames hebben vermoedelijk een 6 op 6 nodig om nog in aanmerking te komen voor de barrages met de teams die beste tweedes werden in de groep. 

17 uur

De match zal al beginnen om 17 uur op dinsdag, niet meteen een makkelijk uur voor de supporters om er te raken, maar er is geen andere mogelijkheid.

"UEFA verplicht dat alle wedstrijden op 4 september moeten starten op hetzelfde uur. Zo staat onder meer Kazachstan - Engeland op het programma in een tijdszone die vier uur later is dan de onze. Ter plaatse in Kazachstan start de wedstrijd om 21u onze tijd, waardoor alle wedstrijden in Europa vervroegd moeten worden", klinkt het bij de KBVB - die alsnog hoopt op bijzonder veel supporters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties