OFFICIEEL: speler van Waasland-Beveren die indruk maakt in voorbereiding krijgt prompt contractverlenging

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 6 reacties
OFFICIEEL: speler van Waasland-Beveren die indruk maakt in voorbereiding krijgt prompt contractverlenging
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie het goed tot uitstekend doet, mag daarvoor beloond worden. Dat is duidelijk het credo bij Waasland-Beveren want de Oost-Vlaamse eersteklasser heeft Joachim Van Damme getrakteerd op een contractverlenging.

De 26-jarige defensieve middenvelder heeft op de Freethiel een nieuw contract getekend voor drie seizoenen en mogelijk komt daar in de toekomst nog een vierde jaar bij.  "Joachim Van Damme ziet zo’n sterke voorbereiding meteen beloond", klinkt het op de clubwebsite. 

De polyvalente Van Damme (ex-KV Mechelen) kreeg van Waasland-Beveren een nieuwe kans na zijn cocaïneschorsing van twee jaar. En die greep hij ook met beide handen: "Joachim zelf toonde heel veel werklust en wil om terug te keren. In de kleedkamer groeide hij meteen uit tot een leidersfiguur", luidt het. 

Kapiteinsband

"In de huidige voorbereiding toonde Beverenboy Van Damme dat hij klaar is voor het seizoen. Hij speelde een sterke voorbereiding, toonde zich secuur en als leider op het veld. Trainer Yannick Ferrera beloonde hem met de kapiteinsband", leggen de Waaslanders de contractverlenging uit.  

"Het bestuur reageert nu dus ook met een nieuw, verbeterd én verlengd contract voor onze nummer zes. We geloven er met z’n allen in dat Joachim dit jaar opnieuw belangrijk wordt voor de club. Dat hij een publiekslieveling is, is een understatement. Aan hem om nu uit te groeien tot een clubicoon."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties