Tribunes Jan Breydel niet eens halfvol: hoe hard leeft de Supercup tussen Club Brugge en Standard bij de fans en wat met MPH?

Tribunes Jan Breydel niet eens halfvol: hoe hard leeft de Supercup tussen Club Brugge en Standard bij de fans en wat met MPH?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge werd afgelopen seizoen kampioen, Standard pakte dan weer de Beker van België. En dus mogen beide teams het dit weekend tegen elkaar opnemen in de Supercup. Maar steeds meer lijkt het een veredeld oefenduel te worden dan een echte strijd om een prijs. Wat denken de fans ervan?

Een vol huis moeten we voor de clash tussen Club Brugge en Standard niet verwachten. Waar zo'n duel in de competitie en zeker in play-off 1 altijd vol zou zitten, worden nu amper 12.000 supporters verwacht in Jan Breydel.

De voorbije seizoenen zat ook het stadion van RSC Anderlecht verschillende keren niet volledig vol, de vorige Supercup op Jan Breydel tussen Club Brugge en Standard was er ook maar eentje voor 15.000 supporters. Leeft de prijs nog wel, of is het gewoon een veredeld oefenduel aan het worden? 

We polsten bij de supporters van Club Brugge én Standard naar hoe hard die wedstrijd voor hen leeft en goten het in een overzichtelijk artikel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties