Vlak voor Supercup krijgt Club Brugge geweldige boost en het heeft alles te maken met Ruud Vormer

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 23 reacties
Vlak voor Supercup krijgt Club Brugge geweldige boost en het heeft alles te maken met Ruud Vormer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er leek even wat ruis op de lijn te zitten tussen Club Brugge en Ruud Vormer, maar zie: beide partijen zijn het nu toch eens geraakt over een nieuwe deal. De 30-jarige aanvoerder, aanjager en Gouden Schoen heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract.

De Nederlandse middenvelder en publiekslieveling zal de komende vier jaar nog te bewonderen zijn in Jan Breydel, zo maakt Het Nieuwsblad bekend. Vormer verlengde zijn contract tot medio 2022 en zal zo tot zijn 34ste de grote roerganger blijven op Olympia. 

Club Brugge en Ruud Vormer, het leest als een sprookjesverhaal. De bankzitter van Feyenoord belandde in de zomer van 2014 in Brugge en werd door Michel Preud'homme omgevormd tot een moderne infiltrerende nummer 8.

En met succes! Ruudje groeide in geen tijd uit tot sleutelspeler en won de voorbije vier seizoenen twee titels, een beker, de Supercup én de Gouden Schoen. Vooral het voorbije seizoen was hij meer dan ooit de grote man bij blauw-zwart met maar liefst 14 goals en 22 assists in 49 officiële matchen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties