Reactie Kapitein Overmeire zucht en vat dramatische seizoensstart samen: "Lokeren-onwaardig"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 1 reacties
Kapitein Overmeire zucht en vat dramatische seizoensstart samen: "Lokeren-onwaardig"

Sporting Lokeren is na twee speeldagen één van de drie ploegen zonder punt. De Waaslanders waren er in het Jan Breydelstadion nochtans dicht bij, maar door een tegengoal in de 92ste minuut viel alles in duigen. Kapitein Killian Overmeire wond er geen doekjes om: "Dit komt hard aan."

"Dit is echt zuur. Achteraf gezien konden we zeker tevreden zijn met een punt", zei hij in de catacomben van het Brugse stadion. "We begonnen net als vorige week dramatisch, met het verschil dat we ons nu terug in de wedstrijd knokten. En toch geven we het weer uit handen."

Het feit dat Lokeren iets meer strijd toonde, kan de klap niet verzachten. "Verliezen is verliezen, dat doet altijd pijn", was Overmeire duidelijk. "We moesten ons gewoon voor die bal smijten en zeggen ‘we geven dit niet meer weg’. Met een punt konden we tevreden terugkeren naar Lokeren."

"Maar we maakten verkeerde keuzes, gaven te veel foute passes en speelden te overhaast. We konden het niet afmaken. De tegenstander was goed, maar dit was echt Lokeren-onwaardig", aldus Overmeire.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties