? Dave Mattheus ambitieus met KAA Gent Ladies: "Afkruiding ontbrak nog, nu peper & zout binnengehaald"

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
? Dave Mattheus ambitieus met KAA Gent Ladies: "Afkruiding ontbrak nog, nu peper & zout binnengehaald"
Foto: © photonews

De KAA Gent Ladies willen het komende seizoen meespelen om het allerhoogste. Ze verlengden het contract van coach Dave Mattheus en gaan eens te meer professionaliseren, met een semi-profstatuut tot gevolg. De coach is opgetogen.

“Een contractverlenging voor drie seizoenen, dat is een mooi signaal van de club uit naar mij toe. Ik voel me hier heel goed en ik heb hier een heel mooi project lopen, dat ik graag de komende seizoenen verder wil uitbouwen en afronden”, aldus Mattheus.

“We gaan nu ook naar een semiprofstatuut, waarbij we veel meer gaan trainen per week. Dat zal zeker zijn vruchten afwerpen, net als de transfers die we hebben kunnen doen. De afkruiding ontbrak de voorbije jaren, nu hebben we peper en zout binnengehaald. Al is de beste transfer eigenlijk dat we onze kern opnieuw hebben kunnen samenhouden.”

Gent is een ploeg van winnaarsDeel deze quote:

De KAA Gent Ladies hebben dan ook de nodige ambities voor het nieuwe seizoen: “Dat moet ook. Twee jaar geleden speelden we tot drie speeldagen voor het einde mee, vorig seizoen waren we de ploeg die het Anderlecht een beetje moeilijk kon maken.”

“We moeten ambitieus zijn, we zijn zeker een outsider en gaan voor het allerhoogste. Gent is een ploeg van winnaars, we willen en moeten dat zijn. De voorbereiding was zeer positief, al is het natuurlijk maar voorbereiding.”

We haalden de coach van de KAA Gent Ladies voor onze camera, hier kan u het volledige resultaat bekijken. Opgelet: het laden van de beelden kan enkele seconden in beslag nemen.Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook

Ander voetbalnieuws