Beerschot Wilrijk was niet op de afspraak: "Van niet goed naar aanvaardbaar" & "We hebben niet genoeg lef getoond"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt en Redactie vanuit Roeselare
| 7 reacties
Beerschot Wilrijk was niet op de afspraak: "Van niet goed naar aanvaardbaar" & "We hebben niet genoeg lef getoond"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk kan in de verrassende 1B-competitie alleen maar van een gemiste start spreken. Vorig seizoen liep alles op rolletjes, maar nu pakten de Ratten slechts 6 op 15 en zondag in Roeselare verloren ze voor de eerste keer.

"Het was niet voldoende vandaag, ik denk dat het een verdiende overwinning was voor Roeselare. We hebben te weinig lef getoond en daardoor kwamen we niet in ons spel", vertelde Dante Vanzeir na afloop.

In tegenstelling tot de vorige weken kwam de spits nauwelijks in het spel voor. "Mijn wissel? Die versta ik aan de ene kant wel en aan de andere kant niet. Ik kon zelf ook niet veel doen, dus ik snap dat de coach kiest voor een ander type aanvaller. Maar we speelden te veel met de lange bal, omdat we te laag voetbalden. Daardoor kon ik weinig aangespeeld worden op mijn kwaliteiten in de rug van de verdediging."

Tom Van Hyfte analyseerde dezelfde povere match van Beerschot Wilrijk. "De eerste helft was het gewoon niet goed, de tweede helft kunnen we aanvaardbaar noemen. Het was wat te plat voor de koffie en dat heeft de coach ons bij de rust ook laten weten. We waren wakker geschud, waardoor het toch iets beter liep."

"Dan slikten we echter de 2-0 op een heel slecht moment, maar er zat wel wat meer beleving en schwung in. We hadden evengoed nog een puntje kunnen pakken, op het einde was het alles of niks", zei Van Hyfte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties