Wim De Decker beseft het: "Er staan ons nog mooie dingen te wachten bij Antwerp"

Wim De Decker beseft het: "Er staan ons nog mooie dingen te wachten bij Antwerp"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Royal Antwerp maakte de nodige indruk in de thuismatch tegen Zulte Waregem. Niet enkel scoorden ze vijf keer, ze lieten ook gewoon prima voetbal zien. Of hoe The Great Old méér is dan een fysiek sterke ploeg.

"We zijn al achttien maanden aan het evolueren en aan het verbeteren", was Wim De Decker duidelijk op zijn perspraatje na de wedstrijd tussen Antwerp en Zulte Waregem (5-1).

"Natuurlijk was het ideaal dat we snel op voorsprong kwamen, dan is het toch iets makkelijker voetballen. Dat was anders dan de voorbije matchen."

En toch: in tegenstelling tot vele wedstrijden vorig seizoen en zelfs enkele uitwedstrijden dit seizoen zat er plots véél meer voetbal in het team. Met dank aan de komst van Lior Refaelov, die meteen de lijnen hielp uit te zetten.

Meer voetballend vermogen

"Het was voor een groot stuk inderdaad fysiek dat we matchen domineerden, dat klopt. Maar er zit nu ook voetbal in de ploeg. Er staan ons nog mooie dingen te wachten", aldus De Decker. "We hebben meer voetballend vermogen in de ploeg met Refaelov en Rodrigues samen."

"Refaelov is zeer leergierig en wil echt nog voetballen, enorm leuk om zo iemand erbij te hebben. Nu is het nog wat zoeken naar het juiste evenwicht, we zullen zien waar we binnen enkele weken staan. Ook Mbokani kan een meerwaarde zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties