Reactie Malinovskyi: "Die perfecte ballen van Pozuelo ben ik al gewend"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties
Malinovskyi: "Die perfecte ballen van Pozuelo ben ik al gewend"
Foto: © photonews

KRC Genk haalde in de Gentse Ghelamco Arena stevig uit. Maar liefst 1-5 werd het voor de Limburgers. Ook nu was Ruslan Malinovskyi één van de uitblinkers. Hij tekende met een pareltje voor 1-4.

“Dit voelt geweldig aan”, aldus de Oekraïner van KRC Genk. “We hebben gedomineerd van begin tot einde. Dit was ook wat de coach wou zien, een goeie reactie na die nederlaag in Sarpsborg van donderdag.”

Het grootste verschil was het veld. “Daar was het moeilijk, maar nu kwamen we wél op een goed veld spelen. We hebben de hele wedstrijd gecontroleerd en waren sterk, zeker in het begin.” De Limburgers waren enorm goed voorbereid, dat was aan alles te zien.

Genk greep Gent meedogenloos naar de keel

“We hebben de beelden plat geanalyseerd. We wisten dat ze sterk waren op de counter, daarom hebben we direct druk gezet zodat ze geen enkele ruimte kregen. We grepen ze zo meteen naar de keel en konden snel de bal heroveren. Door ons tempo in balbezit kregen ze het erg moeilijk.”

De 1-4 was om van te smullen. Pozuelo speelde met een hakje Malinovskyi vrij. “Ik schreeuwde dat ik wou trappen en hij gaf de bal perfect, niet te zacht en niet te hard. Of ik dat al gewend ben? Die ballen van hem zijn altijd perfect.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties