(Minstens) Twee spelers Waasland-Beveren ook verhoord in zaak 'Propere Handen'

(Minstens) Twee spelers Waasland-Beveren ook verhoord in zaak 'Propere Handen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het kader van het onderzoek rond Mogi Bayat en Dejan Veljkovic wordt ogenschijnlijk ook de wedstrijd tussen KV Mechelen en Waasland-Beveren van speeldag 30 ernstig onder de loepe genomen. Enkele spelers van die wedstrijd worden nu alvast verhoord.

Zowel Davy Roef als Olivier Myny (nu actief bij OH Leuven) zijn ondervraagd door de politie, vermoedelijk in het kader van de match tussen KV Mechelen en Waasland-Beveren op het einde van de reguliere competitie vorig jaar. Roef werd opgeroepen als getuige, dus niet als verdachte.

Zeker twee spelers

Mogelijk worden ook nog andere spelers uit die bewuste wedstrijd geviseerd, maar zij resideren meer dan waarschijnlijk niet langer in België, gezien de meeste spelers van de Wase Leeuwen inmiddels een andere club hebben in het buitenland.

Zo spelen Laurent Jans en Victorien Angban bij het Franse Metz en Jonathan Buatu bij het Portugese Rio Ave. Of zij ook worden ondervraagd in het land waar ze momenteel wonen, net als eventueel de clubloze Fransman Rachid Ait Atmane is nog onduidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties