Manchester City, Liverpool en Chelsea blijven ongeslagen in de Premier League: wie is de grootste titelfavoriet?

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties
Manchester City, Liverpool en Chelsea blijven ongeslagen in de Premier League: wie is de grootste titelfavoriet?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tien speeldagen ver in de Premier League en in tegenstelling tot vorig seizoen - met de hegemonie van Manchester City - is het razend spannend in de top. Man City, Liverpool en Chelsea blijven alledrie ongeslagen. Wie blijft dat deuntje het langst uitzingen?

Manchester City (8W, 2G, 0V)

Man City is de voor de hand liggende keuze. De regerende kampioen, de huidige leider, de best aanvallende ploeg (27), de best verdedigende ploeg (3), vermoedelijk de beste trainer ter wereld met Guardiola... Ga zo maar even door. Maandagavond lieten ze zelfs in het vijandige Wembley nog zien dat ze niet eens plankgas moeten geven om een rechtstreekse concurrent als Tottenham uit de weg te ruimen. Straf.

Liverpool (8W, 2G, 0V)

Liverpool trekt de sterke lijn van vorig seizoen door en het mag zelfs iets meer zijn. Salah-Mané-Firmino kan je gerust het gevaarlijkste aanvallende trio ter wereld noemen en we doen het onze landgenoot Mignolet niet graag aan, maar met Alisson is er na jarenlang zoeken eindelijk zekerheid in doel. Klopp heeft met zijn Duits ingenieursgevoel een echte machine neergepoot die niet meer af te stoppen lijkt.

Chelsea (7W, 3G, 0V)

Last but not least: the Blues. Eden Hazard is momenteel simpelweg de beste speler van Engeland en met jongens als Kanté en Jorginho op het middenveld kan je naar de oorlog. De herboren ploeg van Sarri zit misschien nét onder de vorige twee, maar op tien ongeslagen wedstrijden valt niets af te dingen.

Wie van deze drie is favoriet voor de titel?

38%
50%
13%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties