Charlotte Cranshoff (27) is ook 'nieuw' bij de Red Flames: "Twee jaar geleden nooit gedacht hier nu bij te zijn"
Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties

Charlotte Cranshoff (27) van Standard is ook 'nieuw' bij de Red Flames: "Twee jaar geleden nooit gedacht hier nu bij te zijn"

Charlotte Cranshoff (27) is ook 'nieuw' bij de Red Flames: "Twee jaar geleden nooit gedacht hier nu bij te zijn"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn momenteel op stage in Nieuwpoort en trekken daarna ook nog naar Tubeke, waar ook onder meer een oefenmatch tegen Frankrijk B wordt gespeeld. In de selectie zit met Charlotte Cranshoff ook een opvallende 'nieuwkomer'.

Met de 'High Potentials' zetten de Red Flames in op vernieuwing en verjonging, maar met Charlotte Cranshoff (27) van Standard is er ook een meer ervaren speelster vrij nieuw binnen de groep.

"Ik werd al eens opgeroepen voor een aantal stages, maar toen vooral met de speelsters uit de Belgische competitie. Nu is het inderdaad met de hele groep en de 'buitenlandse' meisjes erbij", aldus Cranshoff in gesprek met Voetbalkrant.com.

Interessante ervaring voor de toekomst

"Dit had ik twee jaar geleden in ieder geval niet verwacht dat ik hier nu zou staan. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en zal wel zien wat het gaat geven. Dit is sowieso een interessante ervaring voor de toekomst."

Zoals vele andere speelsters in de Belgische competitie combineert ook Cranshoff het voetbal met een job: "Ik ben accountmanager bij D'Ieteren. Dat is ook veel op de baan zijn, een moeilijke combinatie met vier keer trainen per week in Luik ook."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws