Voorzitter KV Mechelen neemt opmerkelijke beslissing: "Om sereniteit te bewaren"

Voorzitter KV Mechelen neemt opmerkelijke beslissing: "Om sereniteit te bewaren"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Het gaat KV Mechelen sportief voor de wind, maar extra-sportief hangt 'Operatie Propere Handen' natuurlijk als een zwaard van Damocles boven de club. Om de sereniteit te bewaren heeft voorzitter Johan Timmermans een belangrijke knoop doorgehakt.

Johan Timmermans heeft besloten een stap opzij te zetten als voorzitter. De Raad van Bestuur van KV Mechelen heeft die beslissing aanvaard.

Belang van KV Mechelen, haar spelers en haar fans primeert voor mij

"Het feit dat ik voorzitter ben én een gesprek had met de politie zorgt voor onrust. Ik wil een stap opzij zetten, want het belang van KV Mechelen, haar spelers en haar fans primeert voor mij", aldus Timmermans in een bericht op de webstek van Malinwa.

Timmermans was sinds de redding in 2003 voorzitter van KV Mechelen, maar zet nu dus zelf een stap opzij. "De toekomst van de club moet onze absolute prioriteit zijn en blijven. Ik zal de club blijven steunen", geeft Timmermans nog aan.

10.835 abonnementen

De Raad van Bestuur zal later deze week samenkomen. Daar zal mogelijk ook een opvolger worden gekozen. Vrijdag speelt KV Mechelen tegen Union voor de winst in de eerste periode in 1B.

Sportief gaat het Malinwa voor de wind de laatste weken en maanden, want het staat op kop in de Proximus League én het verkocht een recordaantal van 10.835 abonnementen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties