Invaller Messoudi maakt mee het verschil: "Als we volgende week winnen, delen we meteen een tik uit"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Westerlo
| 0 reacties
Invaller Messoudi maakt mee het verschil: "Als we volgende week winnen, delen we meteen een tik uit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leuk invallen voor Mo Messoudi op het veld van Westerlo. Messoudi mocht net het veld op toen Dante Vanzeir scoorde en lag met een hoekschop aan de basis van de winnende treffer van Pierre Bourdin.

Tegen Lommel was er voor Messoudi geen plaats in de selectie, maar de middenvelder toonde nog steeds belangrijk te zijn voor Beerschot Wilrijk. Over die niet-selectie wilde de ex-middenvelder van onder meer Gent, Kortrijk en Zulte Waregem weinig kwijt. "Het was leuk om in te vallen, want we maakten net dan de 1-1", vertelde Messoudi na de match.

Messoudi liet zich opmerken met enkele goede hoekschoppen, waaruit ook de belangrijke 1-2 viel. "Het was net dezelfde corner als in de vorige match, toen Jan Van den Bergh hem binnenkopte", herinnerde Messoude zich. "Dit jaar zijn we heel sterk op corners. Vorige week scoorden we nog tegen Lommel na een ingestudeerde corner en ook tegen Roeselare was dat het geval."

"De drie kandidaten staan weer bovenaan" - Mo Messoudi

KV Mechelen, Union en dus ook Beerschot Wilrijk hebben hun start van de tweede periode niet gemist. "De drie kandidaten staan weer bovenaan", aldus Messoudi. "Ik denk dat het in de tweede periode tussen die drie ploegen zal gaan. En misschien nog OHL, dat blijkbaar wel een goede match speelde tegen Union."

Datzelfde OHL moet uitgerekend volgende week al naar het Kiel. "Die match wordt erg belangrijk", beseft de Marokkaanse Belg. "Als we winnen, geven we OHL een tik en staan we meteen 6 punten voor hen. Al geeft deze zege tegen Westerlo ons ook al veel ruimte met het oog op de onderste 4 plaatsen. Daar moeten we ons al niet te veel zorgen over maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties