Bezus wil STVV nog overstijgen: "Ik weet dat ik de kwaliteiten heb voor Champions League"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties
Bezus wil STVV nog overstijgen: "Ik weet dat ik de kwaliteiten heb voor Champions League"

Volg STVV nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van Roman Bezus? De Oekraïense middenvelder ziet zijn contract aflopen bij STVV en staat op de verlanglijstjes van meerdere topclubs, terwijl hijzelf nog één grote droom in het achterhoofd houdt: de Champions League.

"Misschien is het beter om over een nieuw contract te spreken. Als STVV de optie licht, kan ik over goed een jaar toch alweer gratis elders tekenen", zegt Roman Bezus in Het Laatste Nieuws. "Je hoort me zeker niet klagen. Ik hoef hier niet weg en sta zeker open voor een contractverlenging van drie jaar."

Toch liggen zijn echte ambities op een hoger niveau. "Tuurlijk wel", knikt hij. "Ook hier een beetje voorliefde voor Italië en Spanje. Mijn makelaar houdt het in de gaten en hij weet dat zolang er niets concreet is, hij me er niet over hoeft aan te spreken."

"Ik wil nog ooit de Champions League-hymne horen weerklinken op het veld. Ik weet dat ik daarvoor de kwaliteiten heb. Ook bij de nationale ploeg hoop ik weer een plekje af te dwingen", aldus Roman Bezus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties