Steppe slaat mea culpa: "Individuele fout, maar zo waren er wel meer vandaag"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 1 reacties
Steppe slaat mea culpa: "Individuele fout, maar zo waren er wel meer vandaag"
Foto: © photonews

STVV liep vanavond een blauwtje tegen Sporting Lokeren. Dankzij een foutje van Kenny Steppe kwamen de Limburgers al in de eerste helft op achterstand. De doelman was achteraf eerlijk in zijn analyse.

"We moeten deze wedstrijd grondig analyseren om te zien wat er fout liep, vooral die eerste helft." Daarin liet Steppe een bal van Marecek door de handschoenen glippen en zo kon Miric scoren. "Dat was een individuele fout van mij, maar ik denk dat er vandaag teveel individuele fouten waren, van iedereen. Vooral in die eerste helft."

STVV begon inderdaad erg slap. "We hadden er nochtans op gehamerd dat het hier geen makkelijke wedstrijd zou worden. Dan is het jammer dat niemand honderd procent op niveau was." Na de koffie was er wel een grote kans. "Na vijftig seconden trapte Roman (Bezus, nvdr.) al op de paal."

Les voor de toekomst

"Als die erin ging, denk ik dat we hier nog hadden kunnen winnen. Maar daarna viel het terug wat weg." Het was voor het eerst sinds eind oktober dat STVV nog eens verloor. Een nederlaag bij de rode lantaarn laat dus sporen na. "Uiteraard komt dit aan. Tegen alle topclubs zijn we wel honderd procent gemotiveerd, laat dit een les zijn voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties