Beukt KV Mechelen de poort naar de halve finales open? "Met een vol huis is alles mogelijk"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 14 reacties
Beukt KV Mechelen de poort naar de halve finales open? "Met een vol huis is alles mogelijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat KV Mechelen de laatste weken voor de wind. De eerste periode werd binnengehaald, ook in de tweede periode loopt het lekker en als extraatje is er ook nog de kwartfinale van de Croky Cup van komende woensdag.

Woensdag komt Kortrijk op bezoek in het AFAS-stadion. Een lastige klant maar zeker niet onhaalbaar, want in de vorige twee rondes gingen Lokeren en Antwerp voor de bijl in de Mechelse thuishaven. "Het wordt woensdag een belangrijke match, maar we hebben niks te verliezen", zegt Onur Kaya. "Zeker niet met een vol huis. We hebben steeds het geluk gehad dat we thuis konden spelen, dus de kansen zijn 50-50."

Arjan Swinkels, vrijdag nog goed voor een doelpunt tegen OHL, spreekt dezelfde taal. "We hebben niets te verliezen, want de druk ligt bij Kortrijk. Maar wij spelen natuurlijk thuis, dus het kan wel eens een mooie verrassing worden."

Igor De Camargo ziet de beker vooral als een leuke surplus. De focus bij de Braziliaanse Belg ligt vooral op promotie. "Nog één wedstrijd en we zitten in de halve finales. Maar eerst moeten we voorbij Kortrijk geraken. Alles is mogelijk in de beker, maar iedereen weet dat dit niet ons hoofddoel is", aldus De Camargo. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties