Reactie Club Brugge zit aan 10 op 30... "Schrikken dat we zo'n slechte reeks aan het neerzetten zijn"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Kortrijk
| 12 reacties
Club Brugge zit aan 10 op 30... "Schrikken dat we zo'n slechte reeks aan het neerzetten zijn"

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Amper 10 op 30 in de competitie, al zes uitmatchen op rij niet meer kunnen winnen, zeven punten achterstand op Genk... Neen, Club Brugge ziet er niet zo uit als in het vorige kampioenenjaar. Hoe groot zijn de zorgen?

Na de 0-0 in Kortrijk vroegen we het aan een trio blauw-zwarte hoofdrolspelers. Trainer Ivan Leko: "Die 10 op 30 is een probleem, maar het punt tegen Kortrijk niet. Dit probleem is niet alleen van vandaag."

"Als we hiervoor tegen Zulte Waregem en Waasland-Beveren geen onnodige punten lieten liggen en wonnen, telden we zes punten meer en dan dan zag de situatie er helemaal anders uit", zei de coach.

Die 10 op 30 is een probleem

Verdediger Stefano Denswil legde de vinger op de wonde. "Het probleem? Dat zou toch wel onze afwerking kunnen zijn. Kortrijk creëerde helemaal niets, terwijl wij wel kansen kregen en nog konden we niet winnen. Dat is toch echt wel een probleem."

Zelfs draaischijf Hans Vanaken komt vaak niet meer in zijn spel. "Ik schrik wel van de slechte reeks die we neerzetten, al moeten we ons geen zorgen maken", verklaarde hij. "We hebben al getoond dat we een match kunnen domineren. Maar 10 op 30 is absoluut niet genoeg. We moeten snel terug winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties