Ivan Leko is een tevreden man in Qatarese zon: "In de zomer fantastisch werk gedaan, maar extra kwaliteit altijd welkom"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Ivan Leko is een tevreden man in Qatarese zon: "In de zomer fantastisch werk gedaan, maar extra kwaliteit altijd welkom"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Alle teams uit de Jupiler Pro League gaan op oefenstage in Spanje, alleen Eupen en titelhouder Club Brugge doen dat niet. Zij kiezen voor Qatar. Ivan Leko is alvast blij met de omstandigheden in Qatar. Hij blikte ook vooruit naar de wintermercato en eventuele transfers.

Club stoomt zich in Qatar klaar voor het tweede deel van het seizoen. "Er resten ons nog 5 maanden, de belangrijkste maanden van het seizoen", vertelt Ivan Leko over de oefenstage in Qatar. "Hier op stage leggen we de basis."

"Ik ben zeer blij met wat ik hier al heb gezien van accomodatie en velden. Alles is hier aanwezig om een goede stage te doen. Het weer is bovendien fantastisch en de temperatuur is ideaal. Perfect dus", aldus de Kroaat. 

Versterking

De maand januari betekent dat ook heel wat teams nog enkele versterkingen aan hun kern toevoegen. Leko is echter tevreden. "In de zomerperiode hebben we enkele fantastische transfers gedaan", vervolgt de Club-coach. "We hebben genoeg kwaliteit. Op volle sterkte kunnen we tegen alle ploegen in België winnen."

Toch sluit Leko inkomende transfers niet uit. "Extra kwaliteit is altijd welkom, maar onze kern heeft eigenlijk genoeg kwaliteit. Wij moeten gewoon hard werken en wachten tot de kern volledig fit is. Dan zullen wij klaar zijn", aldus Leko. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties