Toch wel nervositeit in het Waasland: "Financieel beperkt, wat het moeilijk maakt"

Toch wel nervositeit in het Waasland: "Financieel beperkt, wat het moeilijk maakt"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren heeft ook nog dringend versterkingen nodig, vooral aanvallend dan. Maar ze lijken naast al hun targets te grijpen voorlopig. Cyriel Dessers leek een opportuniteit, maar die blesseerde zich afgelopen weekend zwaar. En ook Gent-spits Awoniyi lijkt geen optie meer.

Die trekt terug naar Moeskroen. Het worden dus nog nerveuze weken voor de Waaslanders. "In vergelijking met bepaalde andere clubs zijn onze budgetten eerder beperkt, wat het moeilijker maakt om iemand te overtuigen”, aldus sportief manager Danny De Maesschalck in HLN.

Er spelen veel factoren in het nadeel van de mannen van de Freethiel. "Bovendien slepen we al drie maanden de affaire mee. Dat speelt ook zijn rol. Gelukkig haalden we in december 9 op 9, anders was het een bijna onmogelijke taak geworden om iemand te overtuigen. En in januari is het sowieso al moeilijk om transfers te doen die meteen iets extra’s bieden. Er zijn maar negen matchen meer."

"Rustig uitkijken is er niet bij. Wachten tot 30 januari is geen optie. Dan blijven er nog 7 matchen over. Het moet snel gaan. Toch blijft het ook belangrijk om je niet te laten overlopen door die tijdsdruk. Het zijn heel hectische dagen, ja. Bellen, zoeken, overleggen, onderhandelen, en weer opnieuw. Dat hoort er nu eenmaal bij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties