Salzburg komt niet om zich in te graven: "Vanaf het begin vol op het gaspedaal"

Salzburg komt niet om zich in te graven: "Vanaf het begin vol op het gaspedaal"

De heenwedstrijd van de 1/16 finales van de Europa League wordt in Brugge gespeeld, maar dat zal Salzburg niet tegenhouden om vanaf minuut 1 het gaspedaal in te duwen.

Marco Rose is op zijn hoede voor Club Brugge, want de trainer weet namelijk dat de West-Vlamingen dit seizoen twee gezichten hebben. "We zullen warm onthaald worden door de ongelooflijke fans van Club Brugge", zei Rose in HLN. "Dit seizoen hebben ze twee gezichten getoond. In de competitie vallen de resultaten wat tegen, maar in Europa zijn ze heel sterk."

Lange winterstop

Blauw-zwart haalde namelijk zes punten in de hun poule van de Champions League tegen Atlético Madrid, Borussia Dortmund en Monaco. Daar hebben ze het héél goed gedaan. Ze zijn goed georganiseerd, schakelen snel om en spelen goed voetbal. Ik ben ervan overtuigd dat we hun Europa-gezicht zullen zien. Die wedstrijden nemen ze heel serieus. Je ziet dat ze er plezier in vinden."

Met Salzburg treft Club een Europees gereputeerde tegenstrever. Het enige wat voor hen in het nadeel zou kunnen spelen is het gebrek aan matchritme in competitieverband. "Onze winterstop was lang, maar we zullen ons niet inhouden. Vanaf de eerste minuut gaan we vol op het gaspedaal", aldus Rose.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties