Reactie Custovic steekt zijn lof niet onder stoelen of banken: "Hij is de toekomst van Waasland-Beveren"

Custovic steekt zijn lof niet onder stoelen of banken: "Hij is de toekomst van Waasland-Beveren"
Foto: © photonews

Adnan Custovic heeft na de laatste thuismatch van zijn team een aantal redenen om tevreden te zijn. Ten eerste met het aantal gecreëerde kansen. Maar ook de surprise van de chef, Alexis Gamboa, deed het goed in de verdediging. De verwachtingen voor de volgende jaren zijn niet min.

De 19-jarige Costa Ricaan deed al eens mee in de beker, maar werd nu voor het eerst aan de aftrap gebracht in een competitiematch. "We kenden achterin wat problemen met Moren die niet klaar geraakte. Ik heb dan voor de jonge Gamboa gekozen. Hij is de toekomst van Waasland-Beveren", stelt Custovic onomwonden.

Na enkele maanden samenwerken kan de trainer het talent van de verdediger naar waarde schatten. "Het is een grote jongen die sterk is in het duel. Hij heeft nog wel wat te leren, want hij is nog jong. Maar op training heb ik al mooie dingen van hem gezien."

Offensief kwartet bedwongen

Custovic was overigens wel te spreken over de prestatie van het hele team tegen Zulte Waregem. "Voor de tweede match op rij hadden we meer kansen dan onze tegenstander. We hebben er 95 minuten lang voor gevochten. Zij hebben een sterk aanvallend kwartet met De Pauw, Harbaoui, Sylla en Bongonda. Deze keer heb ik niet veel van hen gezien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties