Torino wil voormalige sterkhouder Zulte Waregem als pasmunt voor Cutrone gebruiken

Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties
Torino wil voormalige sterkhouder Zulte Waregem als pasmunt voor Cutrone gebruiken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Torino heeft zijn zinnen gezet op AC Milan-spits Patrick Cutrone, die sinds de komst van Krzysztof Piatek in januari wat naar het achterplan is verhuisd. AC Milan zou dan weer geïnteresseerd zijn in Torino-middenvelder Soualiho Meïté.

Cutrone was voor de jaarwisseling nog basisspeler in het team van Gennaro Gattuso, maar moet het tegenwoordig vooral stellen met korte invalbeurten. Zijn laatste doelpunt dateert al van begin december vorig jaar.

Torino-voorzitter Urbano Cairo volgt Cutrone al langer en hoopt volgens Tuttosport deze zomer eindelijk zijn slag te slaan.

Mëité (ex-Zulte Waregem) gooit op zijn beurt dan weer hoge ogen op het middenveld van Torino, dat hem deze zomer voor tien miljoen euro wegplukte bij Monaco. De twee Noord-Italiaanse clubs zouden deze zomer dus wel eens zaakjes kunnen doen. 

AC MIlan staat momenteel derde in de Serie A met maar liefst 24 punten achterstand op leider Juventus. Torino kent een goed seizoen, staat op plek zes en maakt kans op een ticket voor de Europa League. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties