Lukaku : "Barcelona of PSG, dat is andere koek"

Lukaku : "Barcelona of PSG, dat is andere koek"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United heeft opnieuw een stevig resultaat nodig op verplaatsing om een nederlaag in de heenwedstrijd uit te wissen. Barcelona kwam op Old Trafford winnen en Lukaku ziet het niet al te optimistisch in.

Romelu Lukaku had geen gemakkelijke avond tegen de verdedigers van FC Barcelona. Hij werd na 70 minuten zonder al te veel dreiging te stichten naar de kant gehaald. Na de 0-1 op Old Trafford heeft Manchester United, net zoals tegen PSG (1-3), een stevig resultaat nodig in de terugwedstrijd op verplaatsing.

Moeilijker dan in Parijs

"Ja, we hadden beter kunnen doen. Er was ruimte om te spelen, maar het was Barcelona. Zij kunnen op elk moment van de match het verschil maken", zei Lukaku na de heenwedstrijd in de kwartfinale.

"Het was wat frustrerend, omdat we weten dat er genoeg kwaliteit in onze groep schuilt. Ook om daar het verschil te maken, maar dan zullen we heel de match geconcentreerd moeten blijven", aldus de aanvaller van de Rode Duivels die in Parijs twee goals maakte bij de knappe comeback.

"Het zal in Barcelona veel moeilijker worden. Het is toch niet hetzelfde team als PSG en dat zeg ik met alle respect voor de Fransen. Als we kans willen maken op die halve finale zullen we nog sterker voor de dag moeten komen en zal het ook efficiënter moeten", aldus Big Rom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties