De Witte en Louwagie vol trots voor vrouwenploeg Gent: "Ze verdienen respect" en "Meerwaarde voor de club"

door Redactie
Datum
0 reacties
De Witte en Louwagie vol trots voor vrouwenploeg Gent: "Ze verdienen respect" en "Meerwaarde voor de club"

De KAA Gent Ladies pakten voor de tweede keer in drie seizoenen de Beker van België. En dus zijn ze bij de Buffalo's méér dan trots op wat hun vrouwen allemaal laten zien.

"We zijn heel tevreden en heel fier als club. Dat is het belangrijkste", aldus Michel Louwagie tegen Sportbeat na de bekerzege van de KAA Gent Ladies. "Ze zijn een meerwaarde voor onze club, dat is zeker én ze pakken ook prijzen."

"De dames horen bij het communityverhaal van Gent. Het is fantastisch dat ze voor de tweede keer de Beker winnen. Dit is een beloning voor Dominique en haar team. Ze zijn goed bezig, ook in de breedte en groeien als club."

Respect

"Ze verdienen respect. Dat moet je niet alleen zeggen, maar ook tonen. Daarom dat we ook aanwezig waren op deze bekerfinale." Ook voorzitter Ivan De Witte was overigens uitermate tevreden: "Deze ploeg verdient een grote pluim."

"Het is een absolute meerwaarde voor onze club. Toen we voor het eerst de vraag kregen om de dames in onze club op te nemen, was ik wat aarzelend. Nu ben ik enorm blij dat we het hebben gedaan. Het is een dimensie van de maatschappij die aan het groeien is."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook

Ander voetbalnieuws