Clement kreeg al enkele interessante aanbiedingen: "Resoluut geweigerd, ik beslis pas na dit seizoen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 10 reacties
Clement kreeg al enkele interessante aanbiedingen: "Resoluut geweigerd, ik beslis pas na dit seizoen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen is nog niet afgelopen en er wordt al druk gespeculeerd over een stoelendans onder Belgische trainers. Philippe Clement zou daar ook deel van uitmaken. Hij geeft zelf aan pas binnen enkele weken de knoop door te hakken.

Bij Racing Genk of elders, Philippe Clement is er nog niet uit waar hij volgend seizoen in de dug-out zal staan. "Ik weet nog niet wat de toekomst brengt. Tijdens het seizoen waren er al interessante aanbiedingen van andere clubs, maar ik heb die toen resoluut geweigerd", zei Clement bij Het Belang van Limburg.

Of er nu nog aanbiedingen zijn weet Clement zelfs niet, want zijn makelaar mag hem er tot na de play-offs niet mee lastig vallen. En daar heeft Clement zo zijn redenen voor. "Ik wil al mijn tijd in Genk stoppen. Toen Pozuelo op vertrekken stond, heb ik veel energie in hem gestoken, maar ik merkte achteraf dat dit ten koste ging van de aandacht voor de rest van de groep."

Binnen enkele weken weten we dus meer. Bovendien zal de titel meespelen in Clements beslissing. "Dat bepaalt toch mee de sterkte van de kern volgend jaar. De centen van de Champions League zouden KRC Genk goed van pas komen. Wat niet wil zeggen dat ik zeker vertrek als we de titel niet pakken", besloot de trainer van de Limburgers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties