"Dat is vooral het probleem van Antwerp": Karim Belhocine laat zich uit over Mbokani en kondigt einde seizoen van Anderlecht-speler aan

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 13 reacties
"Dat is vooral het probleem van Antwerp": Karim Belhocine laat zich uit over Mbokani en kondigt einde seizoen van Anderlecht-speler aan
Foto: © photonews

RSC Anderlecht wil er de laatste drie wedstrijden in de play-offs nog iets van maken, al zal het ook op de andere teams moeten rekenen. Karim Belhocine maakt de balans op van de kern én spreekt over Dieumerci Mbokani.

Zondag zullen er enkele spelers van RSC Anderlecht niet bij zijn op Den Bosuil. Dimata en Bakkali waren al langer buiten strijd en er is nog meer nieuws.

"Het seizoen van Ivan Obradovic is ten einde", was Karim Belhocine duidelijk op een persconferentie voorafgaand aan het duel tussen Antwerp en Anderlecht. "Voor Kara Mbodj wordt het afwachten. We gaan zaterdag zien hoe zijn ongemakken evolueren naar de match van zondag toe."

Mbokani

Aan de overkant is Dieumerci Mbokani dan weer geelgeschorst: "Of dat een opluchting is? Voor mij was het vooral een opluchting dat we met tien tegen elf iets wisten neer te zetten tegen Standard. Dat deed het meeste deugd."

"Natuurlijk is Mbokani een belangrijke en goede speler, maar het zal onze voorbereiding niet anders maken. Dat hij er niet bij is, is vooral een probleem voor Antwerp. Wij willen doorgaan op ons elan van vorige week."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties