Wat als Genk zondag kampioen speelt? Busje vol champagne, Patje Krimson op stand-by en een flinke titelpremie

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 74 reacties
Wat als Genk zondag kampioen speelt? Busje vol champagne, Patje Krimson op stand-by en een flinke titelpremie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook al zal Club Brugge er alles aan doen om het Genkse titelfeest in het water laten vallen, toch hebben de Limburgers al enkele voorzorgsmaatregelen getroffen.

Moest Genk zondag de titel pakken, dan moeten ze toch nog tot de slotspeeldag wachten om de trofee overhandigd te krijgen. Dat heeft de Pro League beslist. Er zal natuurlijk wel gefeest worden door de Limburgers.

Volgens Het Laatste Nieuws zal de club geen champagne meesturen op de spelersbus. De schuimwijn wordt in een apart busje naar het Jan Breydelstadion gevoerd. Na een lange terugrit worden de spelers rond middernacht aan het Stadhuis verwacht voor een huldiging.

200.000 euro

Voor de Genk-supporters die de wedstrijd niet in het stadion kunnen volgen is er plaats op het Stadsplein, waar er eer groot scherm zal staan. Als de titel zondag een feit is zal DJ Pat Krimson er achter de draaitafels plaatsnemen.

De motivatie bij de competitieleider zal bijzonder groot zijn. Naast de eer van landskampioen ligt er ook nog een flinke titelpremie voor hen klaar. Die zou gemiddeld 200.000 euro per speler bedragen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties