"We maken het spannend, toch?": Ruud Vormer tevreden met zege tegen KRC Genk, maar op zijn hoede voor Standard en MPH: "Je kent ze ..."

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Brugge
| 30 reacties
"We maken het spannend, toch?": Ruud Vormer tevreden met zege tegen KRC Genk, maar op zijn hoede voor Standard en MPH: "Je kent ze ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won met 3-2 in eigen huis van KRC Genk en verkleinde zo de kloof tot drie punten. De titelstrijd is dus nog niet opgegeven, al zal het zeker nog niet al te makkelijk worden voor blauw-zwart.

"We moeten gewoon nog twee keer zelf winnen, dan kunnen we onszelf al zeker niets verwijten en hebben we goede play-offs gespeeld", aldus Ruud Vormer in een reactie na de zege tegen KRC Genk in de catacomben van Jan Breydel.

Champions (League)

"Dat we nu al zeker zijn van de top-2? Dat is mooi, iedereen wil in de Champions League spelen. Ach: sinds ik hier ben zijn we altijd al eerste of tweede weten te eindigen, maar ook dit seizoen wil ik natuurlijk liefst van al nog die titel. We gaan er blijven voor gaan, we maken het lekker spannend - toch?"

Nog twee matchen wachten op Club Brugge, met om te beginnen een moeilijke verplaatsing naar Standard: "Zitten ze wat in een mindere flow? Misschien wel, maar je kent Standard hé. Tegen ons kunnen ze altijd wat meer. En Michel Preud'homme wil altijd winnen tegen ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties