Twee gelijke spelen wijzigen niets aan de situatie in de play-offs van 1ste Amateur

Hannes Van Gael
| 2 reacties

In de play-offs van de eerste amateurklasse stond woensdagavond speeldag drie op het programma. Die leverde twee gelijke spelen op en daar schiet niemand veel mee op.

Voor Thes, de ploeg die als enige niet de ambitie heeft om te promoveren naar 1B, zorgde het gelijkspel tegen Lierse voor het eerste puntje van de eindronde. De Limburgers leken te gaan winnen na de 1-2 in minuut 89, maar in de toegevoegde tijd lukte Janssen alsnog de gelijkmaker.

Deinze kreeg Virton op bezoek. Beide teams deelden de leidersplaats voor aanvang van het treffen en het 1-1 gelijkspel veranderde daar niets aan. Ook hier zat het venijn in de staart. Mertens bracht de thuisploeg laat op voorsprong vanop de stip, Lazaar maakte vijf minuten voor affluiten gelijk.