MVV kiest voor nieuwe coach

Redactie
MVV kiest voor nieuwe coach
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Benteke - Hazard - Robben - Kums - Cech - Makelélé - Trebel - De Mets

MVV kiest voor nieuwe coach

Fuat Usta is de nieuwe hoofdtrainer van MVV Maastricht. Dat heeft de club zelf bekendgemaakt middels een statement. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 22/05

OFFICIEEL: Nieuwe Duitse coach (en opnieuw een Bernd!) doet zijn intrede in Jupiler Pro League

Na Bernd Storck is er met Bernd Hollerbach een nieuwe Duitse trainer aangekomen in de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Trekt ook Benteke naar China?

Christian Benteke zou volgens The Times wel eens op weg kunnen zijn naar China. Shandong Luneng Taishan, het team van Marouane Fellaini, zou een bod hebben binnengebracht van om en bij de 18 miljoen euro. 


Na Thorgan Hazard strikte Borussia Dortmund woensdag ook Julian Brandt

Enkele uren nadat Borussia Dortmund de transfer van Thorgan Hazard bekend maakte, hadden ze opnieuw goed voor de fans. Ook de transfer van Julian Brandt is helemaal rond. (Lees meer)


OFFICIEEL: Jackie Groenen trekt naar Engeland, want heeft haar nieuwe club te strikken

Jackie Groenen heeft haar transfer beet en trekt naar Engeland. De Poppelse Oranje Leeuwin zal dus ook uitkomen in de Women Super League. (Lees meer)


'Ex-speler Eupen en Anderlecht op weg naar ... Bayern München'

Henry Onyekuru maakt momenteel het mooie weer in Turkije bij Galatasaray, maar de gewezen speler van KAS Eupen en RSC Anderlecht zou volgens Turkse media naar Bayern München kunnen. 


'Antonio Conte heeft nieuwe job zo goed als beet'

Antonio Conte zou de nieuwe coach van Internazionale kunnen gaan worden. Dat laat Sky Italia alvast weten.


Cercle heeft nieuws over zijn interim-coach

José Jeunechamps blijft wel degelijk aan bij Cercle Brugge. Hij zou een functie in de staf krijgen, net als keepertrainer Dany Verlinden. Dat weet alvast Het Nieuwsblad te melden.


Arjen Robben noemt stoppen "de veiligste beslissing", maar sluit niets uit

Het contract van Arjen Robben loopt deze zomer af bij Bayern München. De blessuregevoelige flankaanvaller is intussen 35 en twijfelt dan ook over zijn toekomst. (Lees meer)


'Atlético Madrid wil komen shoppen bij Ajax'

Atlético Madrid zou zijn zinnen hebben gezet op David Neres. Dat laat alvast AS weten. Neres is een belangrijke schakel in het succes van Ajax Amsterdam het afgelopen seizoen. 


OFFICIEEL: middenvelder trekt van PEC Zwolle de Champions League in

De transfer van Younes Namli is helemaal rond. Hij verlaat PEC Zwolle en gaat aan de slag bij Krasnodar, dat volgend seizoen zal uitkomen in de Champions League. 


Ianis Hagi lijkt op weg naar Ajax

Ianis Hagi is hot op de transfermarkt. De twintigjarige zoon van Gheorghe Hagi (ex-Real Madrid en Barcelona) heeft de clubs voor het uitkiezen deze zomer. (Lees meer)


Makélélé naar Chelsea?

Claude Makélélé wil klaarheid over zijn situatie bij Eupen, waar hij een contract heeft tot juni 2020. Een terugkeer naar Chelsea? Dat zou zomaar kunnen, want hij zou er in gesprek zijn voor een functie als sportief raadgever.


'Ex-speler Standard dichtbij Olympiakos'

Hugo Cuypers zal volgens de Griekse media van Ergotelis verkassen naar het grote Olympiakos. De 22-jarige Luikenaar heeft een verleden bij Standard.


Michael Verschueren geeft meer duiding bij de grote kuis van Anderlecht en de situatie van Trebel én spreekt over inkomende transfer: "Hij staat op de lijst, ja"
Foto: © photonews

Michael Verschueren geeft meer duiding bij de grote kuis van Anderlecht en de situatie van Trebel én spreekt over inkomende transfer: "Hij staat op de lijst, ja"

Een drukke transferzomer en/of grote kuis op Neerpede? Dat is alvast wat wordt verteld in de wandelgangen. Michael Verschueren sprak toch over een aantal heikele topics. (Lees meer)


'Petr Cech terug naar Chelsea'

Petr Cech zou terugkeren naar Chelsea, weliswaar als sportief directeur. Dat laat BELGA alvast weten. Hij was er jarenlang als goalie actief.


'Twee spelers mogen weg bij KV Kortrijk'

Het aflopend contract van Bennard Kumordzi werd niet verlengd bij KV Kortrijk. Dat weet HLN. Ook Ouali mag de club verlaten. 


Persverantwoordelijke AA Gent trekt naar Cercle Brugge

Marc Van Lysebetten ruilt zijn job als persverantwoordelijke bij KAA Gent de komende twee jaar in voor die als teammanager bij Cercle Brugge.


De Mets hangt voetbalschoenen aan de haak

Gertjan De Mets hangt de voetbalschoenen aan de haak en wordt trainer van de U12 bij KAA Gent, waar hij ook video-analist zal worden. 



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties