Standard is klaar voor de finale bij de vrouwen: "Ze verdienen het"

door Pierre Ghislain
Datum
0 reacties
Standard is klaar voor de finale bij de vrouwen: "Ze verdienen het"
Foto: © photonews

Standard ontmoet zaterdag de KRC Genk Ladies in de finale van de Beker van België voor vrouwen. Het kan een bijzonder belangrijk duel worden voor beide teams.

Een echte favoriet is er niet voor het duel tussen het nummer 3 en 4 uit de Super League van afgelopen seizoen. Toch willen ze bij Standard er vol voor gaan, in de schaduw van de mannen willen ook zij Genk kloppen in de finale.

Het zou de achtste prijs zijn voor de Rouchettes in die competitie. "Het seizoen was lastiger dan voorzien, met zeven-acht speelsters die we kwijtraakten was het moeilij om ons als uittredend kampioen te laten zien", aldus coach Lamara.

"Ik ben echt fier op mijn speelsters omdat ze een en ander lieten zien en we ons konden plaatsen voor play-off 1 en de bekerfinale", gaat de oefenmeester van Standard verder.

"De resultaten waren er niet altijd, maar we hebben altijd zin getoond én een mentaliteit die exemplarisch is. Deze finale is van hen en voor hen, zij hebben het laten zien en zij mogen het nu ook laten zien."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws