Er is geloot voor Beker van België dames en dat gaat mogelijk opnieuw voor problemen zorgen

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
Er is geloot voor Beker van België dames en dat gaat mogelijk opnieuw voor problemen zorgen
Foto: © photonews

Standard pakte enkele weken geleden de Beker van België bij de vrouwen, ondertussen is al geloot voor de eerste (voor)rondes van het nieuwe seizoen. Met toch enkele opvallende gevolgtrekkingen.

Zo zien we dat de 14 eerstenationalers in de derde ronde de 18 geplaatste ploegen uit de eerdere rondes en voorrondes zullen ontmoeten.

Opvallend: ook Kontich, Famkes Diksmuide, Woluwe en alle andere teams waarover op een bepaald moment geruchten waren dat ze mogelijk in de Super League zouden terechtkomen worden definitief bij de eerstenationalers gerekend.

Geen rekening

De Super League zal dus ook volgend seizoen vermoedelijk gewoon met zes teams worden afgewerkt. Pittig detail: net als vorig seizoen gaan er na vier bekerrondes wél acht teams door naar de ronde met de teams uit de Super League.

Dat zal dus - opnieuw - zorgen voor vreemde situaties in de achtste finales, waarbij twee teams bye zijn en dus niet hoeven te spelen. Een rechtstreeks ticket naar de kwartfinales dus mogelijk voor sommige teams ...Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook
Beker Beker
Word fan!  8

Ander voetbalnieuws