Deze vijftien teams gaan al door in de Beker van België

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
Deze vijftien teams gaan al door in de Beker van België
Foto: © Leo Stolck

In de nationale reeksen van het vrouwenvoetbal geen voetbal dit weekend, maar des te veel bekerwedstrijden. En dat leverde enkele mooie resultaten op.

Op diverse velden was er een minuut stilte ter nagedachtenis van Jella Lauwens, die vrijdagavond smartelijk om het leven kwam in een verkeersongeluk. De wedstrijd tussen haar team Svelta Melsele en Louwel ging uiteraard niet door.

Drukke namiddag

De vijftien andere wedstrijden vonden wel plaats en leverden veel doelpunten op. Zo ging Club Brugge met ruime cijfers winnen bij Eendracht Aalst B: 1-10. Ook Genk B haalde uit tegen Loenhout, 13-0. Club Brugge B ging tegen Standard B naar de strafschoppen.

Zulte Waregem klopte Eva's Tienen met het kleinste verschil, Ook onder meer Moldavo en Tongeren wisten de volgende ronde te bereiken. Daarin strijden nog 16 teams voor acht tickets in de ronde waarbij ook de zes teams uit de Super League erbij zullen komen.

Het overzicht hieronder. Belangrijk om weten: Gent B won met 0-6 bij Standard (in plaats van een 6-0 verlies)Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook
Beker Beker
Word fan!  8

Ander voetbalnieuws