Vanavond eerbetoon in Ghelamco Arena voor overleden voetbalster (22)
Sander De Graevedoor Sander De Graeve
Datum
2 reacties

Jella Lauwens krijgt eerbetoon in Ghelamco Arena

Vanavond eerbetoon in Ghelamco Arena voor overleden voetbalster (22)
Foto: © Leo Stolck

Vorige week bereikte ons het tragische nieuws dat voetbalster Jella Lauwens omkwam in een auto-ongeluk. Lauwens was amper 22 en werd gisteren begraven. Vanavond komt er een eerbetoon in de Ghelamco Arena.

In de wedstrijd tussen AA Gent en STVV wordt opgeroepen om in de 52ste minuut een minuut te applaudisseren voor de voormalige speelster van de KAA Gent Ladies. In die minuut vindt doorgaans het eerbetoon voor alle recent overleden Buffalo's plaats.

De oproep werd gedaan door de KAA Gent Ladies op Facebook. "Vandaag hebben we afscheid genomen van Jella Lauwens in het bijzijn van familie, vrienden, medespeelsters en nog vele anderen die Jella een warm hart toedroegen. Jella was speelster bij Kaa Gent Ladies en pas 22 jaar. Voor altijd dragen we haar in ons hart, eens een Buffalo altijd een Buffalo. Morgen wordt tijdens de wedstrijd Kaa Gent-STVV in de 52ste minuut haar foto geprojecteerd en vragen we om een minuut te applaudisseren."

In naam van Voetbalrkant.com wensen we nogmaals ons medeleven over te brengen aan vrienden en familie.Reacties 2 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *

Ander voetbalnieuws