Bekerloting vrouwen levert onder meer Gent - OH Leuven, Standard - Heist en Genk - Club Brugge op

Bart Vandenbusschedoor Bart Vandenbussche
Datum
0 reacties
Bekerloting vrouwen levert onder meer Gent - OH Leuven, Standard - Heist en Genk - Club Brugge op
Foto: © photonews

In de Beker van België bij de vrouwen wordt gezocht naar een opvolger voor Standard, dat vorig seizoen de finale won van KRC Genk Ladies. De loting voor de achtste finales is alvast achter de rug.

Nog veertien ploegen kunnen de Beker van België winnen bij de vrouwen. Zes teams uit de Super League stromen in deze ronde in, acht teams plaatsten zich via de voorrondes voor nationale (en enkele provinciale) teams.

Het levert in de achtste finales ook opnieuw twee ploegen op die vrij zijn voor deze ronde en dus nu al zeker zijn van de kwartfinales. Eendracht Aalst en WS Woluwe zijn de gelukkigen van dienst. Bovendien zullen nóg teams uit de lagere reeksen zich zeker gaan plaatsen voor de kwartfinales.

1 november

Met Gent - OH Leuven en Standard - Heist staan namelijk twee duels tussen twee teams uit de Super League op het programma. Genk ontvangt eerstenationaler Club Brugge, Anderlecht ontvangt OH Leuven B. 

Melsele - Massenhoven en Genk B - KV Mechelen leveren dus - naast Aalst en Woluwe - nog extra eerste- of tweedeklassers op in de kwartfinales van de Beker van België. Deze ronde wordt normaal gezien afgewerkt op 1 november.Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook
Beker Beker
Word fan!  8

Ander voetbalnieuws