OH Leuven Vrouwen tonen in open brief hun medeleven met overleden voorzitter

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
OH Leuven Vrouwen tonen in open brief hun medeleven met overleden voorzitter
Foto: © photonews

Het tragisch overlijden van Khun Vichai Srivaddhanaprabha heeft er ferm op ingehakt, ook in het Leuvense. De mannenploeg speelde niet deze midweek, de vrouwenploeg ging wel de bus op voor een match in de Beker van België.

Coördinator Vrouwenvoetbal Oud-Heverlee Leuven sprak in een open brief zijn medeleven uit voor de slachtoffers van de noodlottige helicoptercrash in Leicester afgelopen weekend. "We waren diep in shock toen we het nieuws vernamen."

"Ik kende het goede werk van Khun Vichai en was dan ook enthousiast toen King Power in 2017 de club overnam. Spelers en fans waren altijd te spreken over hem en zijn medewerkers, dat merk je nu ook in de interviews."

Roos

"Hij wilde ook de OHL-familie laten groeien. Het doet pijn dat een charismatische man als hij zo snel ons is ontvallen, we geloofden in zijn werk en steunden al zijn initiatieven." 

Tijdens een eerbetoon in het stadion in Leuven donderdag konden de vrouwen er niet bij zijn vanwege een bekerwedstrijd: "Alle speelsters hebben een roos gelegd aan de poort waar de supporters het stadion binnenkomen."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook

Ander voetbalnieuws