Tessa Wullaert kijkt terug naar hoogtepunt van 2018 en heeft enkele wensen voor het nieuwe jaar: "Nieuwe Gouden Schoen, daarna ..."

Bart Vandenbusschedoor Bart Vandenbussche
Datum
0 reacties
Tessa Wullaert kijkt terug naar hoogtepunt van 2018 en heeft enkele wensen voor het nieuwe jaar: "Nieuwe Gouden Schoen, daarna ..."
Foto: © photonews

Tessa Wullaert maakte in 2018 de overstap van Wolfsburg naar Manchester City. Van die beslissing heeft ze allerminst spijt, op het einde van het jaar keek ze terug op haar jaar én blikte ze al vooruit naar 2019.

"Ik voel me veel vrijer in Engeland dan in Duitsland, ik voel veel minder druk", aldus Tessa Wullaert in gesprek met Voetbalkrant.com.

"Ik speel ook meer op mijn positie in het middenveld en de ploeg is tof, dus voor mij is het een heel goede beslissing geweest."

Gouden Schoen opnieuw winnen, daarna misschien titel met Citizens?

"Mijn hoogtepunt van 2018? Dat was de finale in de Champions League voor mij met Wolfsburg. Zo'n match mogen spelen, dat blijft echt wel iets speciaals. Je kan dat met niets vergelijken. Jammer dat we hem verloren, maar ik heb nog een paar jaar om er misschien nog eens eentje te winnen ooit."

Een prijs die ze in 2019 alvast zeker wél wil pakken? "Dat is de Gouden Schoen. Die wil ik opnieuw winnen. Dat is half januari, dus dat is het eerste doel. Verder wil ik vooral gezond en blessurevrij blijven en dan zien we wel of er misschien nog een titel inzit met Manchester City."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws