Overvolle kalender op komst in het vrouwenvoetbal: wat nu?

door Redactie
Datum
0 reacties
Overvolle kalender op komst in het vrouwenvoetbal: wat nu?
Foto: © Robert Absolonne Lardot

Diverse wedstrijden vielen de voorbije maanden in het water, de sneeuw of aan andere zaken ten prooi in het vrouwenvoetbal. Rest de vraag: hoe de kalender opstellen?

De Belgian Red Flames trekken eind februari - begin maart voor tien dagen naar Cyprus, eind maart spelen de U17 en de U19 nog eliterondes voor het EK van komende zomer en daarna trekt de A-ploeg naar de USA.

Gevolg: de Super League had zijn kalender al ernstig moeten herschikken, met wedstrijden van de laatste drie speeldagen op 12, 15 én 19 maart 2019. Maar: ondertussen zijn door diverse redenen al heel wat wedstrijden uitgesteld.

Drukke kalender

Er is de kwartfinale van de Beker van België tussen Gent en Anderlecht, er zijn al enkele wedstrijden uit de Super League vanwege de sneeuw én de wedstrijd Standard - Anderlecht (die na rellen werd stopgezet) zou ook nog moeten worden herspeeld volgens de laatste informatie.

Rest de vraag: wanneer kan dat allemaal nog ingepland worden? Dat het drukke maanden worden, zoveel is nu al duidelijk. Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook

Ander voetbalnieuws