Nog een late vervanging in selectie Red Flames voor trip naar USA: "Geen risico nemen"

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
Datum
0 reacties
Nog een late vervanging in selectie Red Flames voor trip naar USA: "Geen risico nemen"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames vertrekken dinsdagmiddag vanuit Schiphol naar de Verenigde Staten, waar ze een oefenduel zullen afwerken tegen het nummer 1 van de wereld. En dat met een wijziging in de selectie.

Het was verzamelen geblazen in het Nationaal Oefencentrum in Tubeke, al tekende niet iedereen present - sommige speelsters komen rechtstreeks naar Schiphol om er dinsdagmiddag de vlucht naar de USA te nemen.

Ook Sarah Wijnants was er bij in Tubeke, terwijl zij aanvankelijk niet in de selectie zat. Ze werd bij de kern gehaald, omdat Yana Daniëls niet mee kan afreizen naar de USA.

"Yana is geblesseerd geraakt dit weekend en is enkele dagen out. Misschien kan ze vanaf donderdag opnieuw hernemen, maar we willen geen risico's nemen en een volledig fitte kern van twintig speelsters meenemen. Als er iemand ziek zou vallen, willen we opties hebben", aldus Ives Serneels op een persmoment voorafgaand aan de prestigieuze trip.

De komende uren en dagen mag u via onze kanalen nog veel meer verwachten over de oefenwedstrijd tussen de USA en de Red Flames. Blijf ons dus op de voet volgen! Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws