Red Flames U19 met ambitie naar eliteronde: "Samenhorigheid en mentaliteit onze troeven"

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
Datum
0 reacties
Red Flames U19 met ambitie naar eliteronde: "Samenhorigheid en mentaliteit onze troeven"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames U19 beginnen op woensdag aan hun EK-kwalificatieronde in Tubeke tegen Zwitserland. Speelsters en trainer zijn er meer dan klaar voor.

"We hebben hier lang naar uitgekeken, we zijn er hier ook al lang naar aan het toewerken. We zitten hier met een goed gevoel", sprak Ella Vierendeels de ambities uit op een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijden in Tubeke.

Samenhorigheid

"We hebben een groep die heel goed aan elkaar hangt, zowel op als naast het veld. We kunnen alles tegen elkaar zeggen in alle eerlijkheid en serieus zijn, maar we kunnen ook eens lachen of zeveren. Het voelt gewoon goed, het is het moment eens denk ik. We moeten ook niet tegen grote landen als Spanje of Duitsland spelen."

Ook coach Donnay heeft een goed gevoel: "We hebben veel ambitie en willen goed beginnen. De teamspirit is er binnen het ploeg, de samenhorigheid is ook een troef van ons, er heerst een goede mentaliteit. We vormen een echt geheel, dat willen we ook aan onze fans laten zien." Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws